Keresőoptimalizálás prémium linkcserével

Gyorsan, valami ütőset: azonnal érezhető helyezés javulást hoz a SEOZSENI Prémium Linkcsere Program

Hatalmas vagyon, tartós hírnév és kirobbanó siker vár Önre. A tét óriási: az Ön tevékenységi körében elérhető összes fizetőképes vevő közel FELE jó eséllyel Önnél vásárolhat. Csak legyen az első helyre betonozva a Google keresőben. Ehhez kell sok és értékes link, ami a honlapjára hivatkozik. Ezt csinálják az Ön legnagyobb konkurensei is. A SEOZSENI keresőoptimalizálás megfejtette sikerük titkát: feltérképezte az egyik legnagyobb hazai linkhálózatot. Eddig 553 honlapot talált, ami tagja ennek a hálózatnak. Ezek a honlapok összesen 16.690 darab linket cseréltek egymás között. Nem is csoda, hogy több mint 1.500 kulcsszóra első oldalon vannak. Ennek a mintájára készült el a modernebb, SEOZSENI Prémium Linkcsere Program. 30 minőségi linket kap azonnal - Google Pingvin büntetés elkerüléséhez és a konkurensek megelőzéséhez rendkívül hasznos alkalmazás

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy kinél fog vásárolni. Még akkor is, ha nem is az interneten akarnak vásárolni. Több millió extra profit és óriási szakmai siker a jutalma, ha tartósan Google első helyére kerül. Képzelje el, hogy szakmájában elérhető összes vevő közel FELE Önt választja.

Óriási anyagi és szakmai áttörés lenne. A szakmában mindenki Önről beszélne. Miközben minden álmát megvalósíthatja a keresőoptimalizálással elérhető kirobbanó bevételek miatt...

Bármi is legyen az álma, a sikeres keresőoptimalizálás miatt exponenciálisan növekedő bevételekkel sokkal gyorsabban elérheti. Ne feledje: a teljes célpiac 47,1 százaléka vásárolhat Önnél, ha első helyen van a Google-ben.

Ön nevethet a problémákra, hiszen aki vásárolni akar MINDIG a Google keresőt használja! Az Ön zsebében marad az a mérhetetlen reklámköltség, amit akkor is kifizet, ha senki se vásárol. Az extra bevételekből megvalósíthatja álmait, bármi legyen az. Álomutazás, új autó, modernebb felszerelések, nagyobb ház, jobb eszközök, új alkalmazottak, cég bővítése...

Belegondolt már abba, hány milliót keresne, ha 1.000 különböző honlapon lenne egy-egy link, ami az Ön honlapjára hivatkozik?

A Google kereső egyik varázslatos jellemzője, hogy igazi, minőségi vevőket hoz. Maguk a vevők keresik a terméket/szolgáltatást. Érdeklődnek a téma iránt, nyitottak a vásárlásra és izgatottan várják, hogy Ön milyen ajánlattal tudja elkápráztatni őket! Már eleve nyitott pénztárcával érkeznek, mert azonnal vagy belátható időn belül megvásárolják amit keresnek.

Ha 1.000 különböző forrásból kap honlapja egy-egy értékes linket, bármilyen kulcsszóra az első helyre kerülhet. Naponta több száz, több ezer fizetőképes vevő vásárolhat Önnél.

A hiteles, megbízható honlapok kerülnek a kereső élmezőnybe. Ezt a Google annak alapján számítja, hogy más weboldalakon milyen minőségben és mennyiségben talál az Ön weboldalára hivatkozó linkeket.

A link összekapcsolja az Ön weboldalát a link szövegével és a link szövegkörnyezetében talált kulcsszavakkal. Az ilyen linken keresztül az Ön weboldalához hozzáadódik a forrás oldalon szereplő kulcsszavak értéke, pontszáma.

Szimpla matek: amikor több pontja lesz mint az Ön előtt lévő honlapnak, helyet cserélnek. Így kerülhet az első helyre villámgyorsan.

Ha 1.000 különböző forrásból kap honlapja egy-egy értékes linket, bármilyen kulcsszóra az első helyre kerülhet. Naponta több száz, több ezer fizetőképes vevő vásárolhat Önnél. Milliókat kereshet anélkül, hogy egyetlen percet töltene vagy egyelten forintot költene potenciális vevők felkutatására - hatékony keresőoptimalizálással a fizetőképes vevők találnak az Ön weboldalára.

A SEOZSENI feltérképezte az egyik legnagyobb hazai linkhálózatot. Eddig 553 honlapot talált, ami tagja ennek a hálózatnak. Ezek a honlapok összesen 16.690 darab linket cseréltek egymás között. Nem is csoda, hogy több mint 1.500 kulcsszóra első oldalon vannak. Ennek a mintájára készült el a modernebb, SEOZSENI Prémium Linkcsere Program

Az értékes linkek gyűjtése busásan kifizetődik. Sajnos egy rettentően bonyolult, időigényes és nehéz feladat. Habár tízezernél jóval több önjelölt SEO „guru” él hazánkban, csak 4-5 cég ért el igazán nagy sikereket. Nekik hatalmas linkhálózatuk van. Éppen ezért havonta 70-100 de akár 200 ezer forintot is elkérnek egyetlen kulcsszó optimalizálásáért. Sokan egy vagyont fizetnek keresőoptimalizálásért, biztos eredményt azonban kevesen kapnak.

A SEOZSENI feltérképezte az egyik legnagyobb linkhálózatot. Eddig 553 honlapot talált, ami tagja ennek a hálózatnak. Ezek a honlapok összesen 16.690 darab linket cseréltek egymás között. Nem is csoda, hogy több mint 1.500 kulcsszóra első oldalon vannak.

Ez a linkcsere nagyon profi. Úgy néz ki, hogy van egy linkcserére használt oldal átlagosan 30 darab linkkel. Mindegyik link egy fontos kulcsszó. Úgy oldották meg, hogy a link közvetlen szövegkörnyezete releváns. A link előtt található egy kép, ami ALT attribútuma tartalmazza a fontos kulcsszavakat. A link után található egy-két mondat, ami szintén tartalmazza a fontos kulcsszavakat.

Erre az aloldalra egy link hivatkozik a kezdőlapról. Szinte észrevehetetlen a változás. Egy apró link a kezdőlapon, ami a keresőrobotokat a linkcserére használt oldalra viszi. Itt átlagosan 30 linket lehet látni. Szépen formázva, releváns link-környezetben.

Meglepően hatékonynak bizonyul ez a keresőoptimalizálás (SEO) módszer. Több mint 1.500 kulcsszóra az első oldalon van sok ebből az 553 linkcserélő honlapból. Éppen ezért ennek a mintájára elkészítettem a saját linkcserélő rendszeremet. Ami ennél jóval fejlettebb.

Az egyik legnagyobb linkhálózat mintájára elkészült a SEOZSENI Prémium Linkcsere Program. Felturbózva néhány ütős újdonsággal

Van egy jól működő linkcserélő rendszer. Amit legalább 553 honlap használ. Az ötlet egyszerű: ennek a mintájára csináljunk egy JOBBAT. Elkészült. A neve: SEOZSENI Prémium Linkcsere Program.

Alapjaiban ugyanúgy működik:

 • elkészül egy linkcserére használt oldal az Ön honlapján
 • itt releváns szövegkörnyezetben lesznek a linkpartnerek linkjei
 • ahány linket ad Ön, annyi linket kap vissza a linkpartnerek honlapjairól
 • szintén releváns link szövegkörnyezetben
 • erre a linkcserére használt oldalra az Ön honlapjának kezdőlapja hivatkozik egy linkkel

Nézze meg élőben >>>

Ami újdonság:

 • #1.) Panda biztos: A link szövegkörnyezete a Báziscikk technológiának köszönhetően mindig teljesen egyedi szövegű - ezzel elkerülhető a Google Panda büntetése
 • #2.) Pingvin biztos: A link szövege szintén a Báziscikk technológiát használva egyedi lesz - ezzel elkerülhető a Google Pingvin büntetése
 • #3.) Azonnali hatás: Itt nincs időzítés. A linkeket azonnal megkapja, amit Önnél aktív a linkcsere oldal
 • #4.) Kényelem: Önnek nem egyetlen karaktert sem kell gépelnie. Csak adja meg, hogy melyik kulcsszóra kéri a linkeket. Ezután én készítem el a büntetés-biztos linkszövegeket és a releváns linkkörnyezetet
 • #5.) Precíz nyilvántartás: A SEOZSENI-ben pontosan láthatja egy táblázatban, hogy melyik honlapról kap egy-egy linket. Itt láthatja a link szövegét és azt, hogy az Ön honlapjának melyik oldalára hivatkozik ez a link.
 • #6.) Gyors csatlakozás: A SEOZSENI Prémium Linkcsere Programot letölti a SEOZSENI-ből, feltölti tárhelyére és már kész is.
 • #7.) Összevonható: Egy linkcsere lapon nem lesz több 30-40 linknél. Emiatt Ön sem kaphat 30-40 linknél többet. Pedig legalább 200 kellene az első helyre jutáshoz. A megoldás egyszerű: ha van több honlapja, mindegyiken készülhet egy-egy linkcsere lap. Így több száz linket kaphat vissza, amit ha akar, egyetlen honlapra vonhat össze.
 • #8.) Bővíthető: ha nincs honlapja vagy nem akarja honlapjait bevonni a SEOZSENI Prémium Linkcsere Programba, készítek ingyen PR Cikk Megosztó  honlapot. Ugyanúgy részt vesznek ezek a honlapok a linkcserében, mint a céges honlapok.

Mit kell tennie, ha csatlakozni akar?

Az SEOZSENI Prémium Linkcsere Program teljesen kompatibilis a PR Csoport programkóddal. A telepítése is a teljesen megszokott menetben történik:

 • #1.) Telepítés: a SEOZSENI -> PR Csoport -> PR Csoport telepítés menü megnyitása után töltse le a programkódot és a leírtaknak megfelelően töltse fel tárhelyére
 • #1/B.) Telepítem én: Ha nem boldogul a telepítéssel, adja meg az FTP adatokat. Ingyen telepítem. Az FTP adatokat szigorúan bizalmasan kezelem és csak a telepítéshez használom fel
 • #2.) Szabad választás: A SEOZSENI Prémium Linkcsere Program és a PR Csoport teljesen kompatibilis. Egyetlen telepítéssel egyszerre válhat PR Csoport és Prémium Linkcsere Program taggá. Nem kötelező mindkét tagság. Ha csak PR cikkeket akar, akkor csak a PR Csoport modul lesz aktív. Ha csak linkcserét akar, akkor csak az Prémium Linkcsere Program modul lesz aktív. Ezt Ön dönti el: a letöltéskor kiválaszthatja, hogy melyik modulokat szeretné aktiválni.

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője