Menü
Telefonszám
Kapcsolat
PR Csoport forradalom

2016. július 31, vasárnap 22:05 (Frissítve: 2023-02-28)

PR Csoport forradalom 2016. augusztus 1-től

Drámai árcsökkenés azért, hogy minél többen, gyorsabban csatlakozzanak a PR Csoporthoz

Most a kulcsszavakra írt PR cikkek aranykorát éli a keresőoptimalizálás. A Google helyezéseket gyorsan és drámaian lehet javítani kulcsszavakra írt PR cikkekkel. Ami nem más, mint egy egyszerű linkajánló. Pár száz karakterben beszél honlapjáról. Benne szerepel egy link, ami a cikk olvasóit az Ön honlapjára viszi. A cikk szövegében gyakran szerepelnek a fontos kulcsszavak. Megfelelő formázással kiemelve. Félkövér, dőlt, képaláírás, képek neve, dokumentum cím, meta leírás, stb. Ezt nevezzük „kulcsszavakra írt PR cikk”-nek.

Egy ilyen kulcsszóra írt PR cikk értéke felbecsülhetetlen. A link összekapcsolja az Ön weboldalát a cikkben szereplő kulcsszavakkal. A PR cikkben szereplő linken keresztül az Ön weboldalához hozzáadódik a PR cikkben szereplő kulcsszavak értéke. Ez fantasztikus. Hiszen a PR Csoport tagjaként havonta 5 db kulcsszavakra írt PR cikk értéke hozzáadódik az Ön weboldalához.

A PR Csoport tagság csak a SEOzseni-ben érhető el. Méghozzá VIP szintű jogosultságtól. Ez korábban 79.990 Ft-ba került. 2016. augusztus 1-től a hetest elhagyom az elejéről. Egy jó hír: a SEOzseni VIP tagság most csak 9.990 Ft :)

Te mire szeretnél megoldást? Írd le a kérdésed, észrevételed:

*Név:

E-mail cím (Nem publikus. Értesítést kapsz, ha érkezik válasz a kommentedre):

*Hozzászólás:

--
Köszönöm megtisztelő figyelmed, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Weboldal készítés, keresőoptimalizálás (SEO) és online marketing 2005 óta.

© 2005 - 2024 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.