2016. április 05, kedd 11:12

Frissítés cunami: újabb fejlesztés a SEOZSENI-n

A mostani frissítés főleg a kezdő SEO zseniket érinti és az ingyenes felhasználókat. Modernebb lett az oktatóporgram. Valamint az ingyenes verzió minden korlátozását véglegesen visszavontam. Hurrá :)

A SEOZSENI keresőoptimalizálás alkalmazás gyorsan változik. Alkalmazkodik a Google mérnökök munkáihoz. Készült néhány új funkció és ehhez frissítve, modernizálva lett az oktatóprogram. Az oktatóprogram a bejelentkezés után rögtön az irányítópultról elindítható.

Az ingyenes előfizetőknek volt néhány korlátozás. Ez főleg a linkkatalógusok keresését érintette. A linkkatalógus doboz kereső funkcióban 100-ra volt korlátozva a találatok száma. Ez véglegesen ki lett törölve. Korlátlan a találatok száma az ingyenes felhasználóknak is. Ehhez hasonlóan néhány meglepetés éri majd őket.

Érdemes kipróbálni.

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője